Centro BTT 

Inicio > Centro BTT > Rutas BTT ordenadas por pueblo

Rutas BTT ordenadas por pueblo

>Avinyonet de Puigventós

 
Avinyonet de Puigventós Ampliar imagen
 

Avinyonet i rodals

Inicio: Avinyonet de Puigventós

Teléfono: 972 54 70 69

http://www.ddgi.cat/avinyonet

avinyonet@ddgi.cat


El Punt de sortida d'Avinyonet es troba al Centre Cívic, just al costat de l'ajuntament. Des d'aquest punt es poden realitzar tres rutes BTT:

Ruta BTT 15: Avinyonet - les Garrigues - Vilanant - Avinyonet. Sortirem d’Avinyonet en direcció oest, seguint el Manol i els seus boscos. Enfilarem cap al pla de Can Nebot per travessar el rec de Palau i entrar a Vilanant. Paratges de conreus herbacis acompanyaran les nostres pedalades al pas pel mas la Cloquella i el mas Rissec. Voltarem el Rissec entre bosquines i prats per encarar cap al sud de tornada a Avinyonet.

Ruta BTT 16: Avinyonet - Llers - Vilafant. Des d’Avinyonet seguirem direcció al barri de les Cases Noves per enfilar la pujada que ens durà al pla de les Vinyes. Paisatge de garrigues i petites bosquines. Espai tocat per la mà de l’home amb nombrosos marges i barraques de pedra seca. En arribar al poble de Llers, per Terres Blanques, enfilarem el puig d’en Roca per iniciar el descens, entre pedreres, que ens retornarà al punt d’origen.

Ruta BTT 24: Vilanant - Avinyonet - Taravaus - Sant Jaume de Solers - Castell d’Escales - Vilanant. Deixem Vilanant direcció Can Nebot per tombar a l’esquerra seguint el Manol fins a arribar a Avinyonet. Passarem el pla de la Torre i arribarem al nucli de Taravaus. Seguidament voltarem el Golf Torremirona pels boscos de Can Nebot, per enfilar pel pla de Manol cap a Sant Jaume de Solers. Enfilem la serra de Colldejou fins a Coquells. Un descens suau ens condueix fins a Vilanant pel pla de la Creu.

 

volver
 

También te puede interesar ...

 
Comentarios

Comentarios

Enviadnos vuestros comentarios desde aquí

  •  

  • He leído y entendido la cláusula de protección de datos del Aviso Legal de esta web
  • Quiero recibir información de ofertas, promociones y próximas actividades de Salines Bassegoda

* Camps obligatoris
** El Consorci Salines Bassegoda es reserva el dret d'esborrar o modificar
  aquells missatges ofensius o despectius.

Situación
 

Visitable Señalizado

Cómo llegar
 
 
Usuario: Clave: