Centro BTT 

Inicio > Centro BTT > Otras rutas BTT

Otras rutas BTT      

>Camino Natural de la Muga en BTT

 

 

Distància: 42 Km. 

Desnivell: 498 metres

Dificultat: moderada

El camí Natural de la Muga segueix el curs del riu la Muga i connecta diferents Espais Naturals de Girona, com l'Espai d'Interès Natural (EIN) de l'Alta Garrotxa, l'EIN de les Salines, l'EIN dels Penya-segats de la Muga i El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Al seu pas es van descobrint diferents hàbitats associats al riu, des del Bosc de Ribera fins les planes fluvials, unint d'aquesta manera els Pirineus amb el Mar Mediterrani.

Al llarg d'aproximadament 40 quilòmetres, el Camí Natural passa pels termes dels municipis de Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Boadella i les Escaules, Pont de Molins, Cabanes, Peralada i Castelló d'Empúries-Empuriabrava. A través d'una ruta que permet practicar activitats com la pesca, el cicloturisme, el senderisme, ja que pot realitzar-se a peu, bicicleta o amb cavall.

Tríptic

Més informació


 

 

 

Comentarios

Comentarios (1 - 2 de 5)

 • 1 | Consorci Salines Bassegoda Enviado el día 03/12/2012, a las 16:22h

  Gràcies Sandrine per el teu comentari. Informarem al Consell Comarcal, que és qui gestiona la senyalització del Camí Natural de la Muga d'aquesta problemàtica. Salutacions!

 • 2 | Sandrine Enviado el día 03/12/2012, a las 09:57h

  Vam fer la ruta ahir 02/12/12 i ens va agradar força. L'únic problema és que entre les Escaules i Boadella, la ruta passa per una propietat privada i els amos n'han tallat l'accès amb una barrera. Nosaltres vam intentar passar igualment ja que els cartells i el track indicaven clarament que s'havia de passar per aquí i ens va rebre la propietaria. De manera molt amable, ens va explicar que la ruta passava a ras de casa seva i que cap administració l'havia informat ni demanat permis per fer una ruta que passés per allà. Ens va enseñar també per on passava la ruta de BTT i és veritat que passa al mig del seu pati i que viola clarament la seva privacitat. Com que va estar fora d'Espanya uns anys, no s'en va enterrar fins que hi va tornar fa uns mesos i ara ha posat una denuncia. Doncs, avisem que no es pot saltar la barrera i que lo millor és fer la volta a la propietat passant per la carretera fins a Boadella i tornar a enganxar la ruta normal fins a St Llorenç.

Enviadnos vuestros comentarios desde aquí

 •  

 • He leído y entendido la cláusula de protección de datos del Aviso Legal de esta web
 • Quiero recibir información de ofertas, promociones y próximas actividades de Salines Bassegoda

* Camps obligatoris
** El Consorci Salines Bassegoda es reserva el dret d'esborrar o modificar
  aquells missatges ofensius o despectius.

 •   Ver en Google Earth*
 •   Exportar amb GPX **

 •  
 • * Si no tienes Google Earth puedes descargarloaquí

   

  ** Si vuestro navegador no acepta el estándard GPX (Formato de intercambio GPS) provad de convertirlo a otros formatos compatibles con el programaGPSBabel
Camino Natural de la Muga en BTT Ampliar imagen

 

  Camino Natural de la Muga en BTT Camino Natural de la Muga en BTT
 

 
Usuario: Clave: